– En helhetssyn på skolans
uppdrag och verksamhet

Premiär för konsten att vara snäll….

Idag sätter jag mig på tåget till Landskrona. Imorgon är det dags för föreläsningspremiär på föreläsningen Konsten att vara snäll och bli klok i skolan. (Läs mer under fliken – Aktuella utbildningar och föreläsningar). Föreläsningens innehåll utgår från Stefan Einhorns två böcker Konsten att vara snäll och vägar till visdom. Och Stefan och jag har under våren och försommaren utvecklat föreläsningen och anpassat den till skolans värld och uppdrag. Det ska bli mycket roligt att se vilken respons jag får från morgondagens deltagare. När jag förberedde föreläsningen hittade jag en gammal bild från 1993 när Stefan och jag (och två till) var ute och föreläste om att undervisa om Cancer i skolan. Här nedan ser ni den bilden. Jag till vänster, Stefan till höger.
© Copyright 2015
Niklas Odén
E-post: niklas@skoluppdraget.se
Tel: 070 637 05 02
Webb: skoluppdraget.se
Skoluppdraget.se
Links of Importance Niklas Odén AB
Bondegatan 21 Julius hus/Happen
116 33 Stockholm