– En helhetssyn på skolans
uppdrag och verksamhet

Gör inte som Uri Geller

Igår var jag på inspelningen av TV-programmet Fenomen där mentalister tävlar med sina mentalistkonster. Den från 70-talet kände skedböjaren Uri Geller är värd för programmet och någon form av domare. Han har även, vad jag förstår, ett eget litet nummer i varje program. Igår skulle han få Sveriges rökare och snusare att sluta med sitt tobaksbruk. Och barn och ungdomar att inte börja. Jag visste på förhand att det var temat för kvällens ”Uri-nummer” och då jag har arbetat en del med tobaksförebyggande arbete var jag naturligtvis intresserad. Med koncentrationen på topp satt jag där i publiken och inväntade det fantastiska tricket som skulle göra mig och andra tobaksförebyggare arbetslösa ;-D.Vilken fantastisk kalkonövning det blev. Se klippet från kanal 5 (länken nedan) och lova mig att aldrig, ALDRIG, använda Uri Gellers metoder i ert tobaksförebyggande arbete på skolan. Länkar: Uri Geller får Sverige att sluta röka
© Copyright 2015
Niklas Odén
E-post: niklas@skoluppdraget.se
Tel: 070 637 05 02
Webb: skoluppdraget.se
Skoluppdraget.se
Links of Importance Niklas Odén AB
Bondegatan 21 Julius hus/Happen
116 33 Stockholm